ELITkarácsony meghívó

FONTOS: helyszínváltozás! Részletek lent.

Adtál már olyan ajándékot gyermekednek, aminek IGAZÁN örült?

Amikor "legnagyobb kisfiam" úgy 3-4 éves lehetett, visszaemlékszem az egyik alkalomra, amikor hoztam neki egy kis ajándékot. Miután a nyakamba ugrott, alig várta, hogy elővegyem a meglepetést a hátizsákom aljából. Elkezdtem először a felül lévő egyéb dolgokat kipakolni: mappákat, korábban csomagolásra használt reklámújságokat. Ekkor a kisfiam ragyogó arccal megszólalt: "Apa, hoztál nekem színes újságpapírokat? Köszönöm, Apa!"

Már sajnos nem emlékszem, mi is volt a valódi ajándék, amit aznap este Ádi kapott tőlem. De ez a kis történet sokszor eszembe jut azóta is, amikor ajándékot vásárolok a srácoknak: nekik tényleg nem az a lényeg, mennyibe kerül, és mennyire "menő", hanem hogy kitől kapják, és főleg: kivel fognak vele együtt játszani.

Az ELIT-INFO karácsonyi ajándéka

Sokat töprengtem azon, milyen karácsonyi ajándékot tudnánk Neked adni. Mindenképpen olyan dolgot szerettem volna, ami valódi értékkel bír, nem pedig 5 perc alatt elfelejthető és eldobható.

Kis cég lévén - mindössze néhány munkatárssal, rendkívül elfoglaltak vagyunk, ehhez mérten elég ritkán sikerül egy-egy személyes beszélgetést összehoznunk ügyfeleinkkel. Mégis, amikor ez sikerül, mindannyiunkban felmerül: milyen jó lenne minden ügyfelünkkel személyesen találkozni, és élőszóban elmondani azokat a dolgokat, amelyeket több-kevesebb sikerrel írásban tudunk megosztani.

Ezért úgy döntöttünk, hogy rendezünk egy olyan konferenciát, amelyre minden ügyfelünket (és vendégeiket) meghívjuk, ahol a tudásunk / tapasztalatunk legjavából egy kicsit át tudunk adni.

Nem szeretnénk túlságosan mélyreható technikai dolgokkal foglalkozni, a konferenciát alapvetően nem is informatikusok számára tervezzük - persze ők is találnak majd érdekes témákat - hanem olyan vállalkozóknak, üzletembereknek, akik nyitottak "másként" gondolkodni. Minden előadás 15 perces lesz, tömör és lényegretörő. Mérnökemberként nem vagyunk hívei a bő lére eresztett, "rizsás", unalmas monológoknak.

Most megmutatom a "színes újságpapírokat". Ha eljössz, majd egy kicsit jobban a hátizsák mélyére nyúlunk...

Témák

Három nézőpontból fogunk megközelíteni egy tipikus vállalkozást:
 • MIT - mindennapi informatika
  • Az email művészete (Kruska Tibor)
  • A legrosszabb, ami a számítógépeddel történhet (Grósz Tamás)
  • "Céges" Gmail és Google csoportmunka (Kruska Tibor)
  • Weboldal tárhely nélkül - Google Webhelyek (Kruska Tibor)
 • HOGYAN - informatikai fejlesztések
  • Weboldal programozás: mit, kivel, hogyan? (Kruska Tibor)
  • Hogyan könyvel egy informatikus cég? (Szűcs Adrienn)
 • MIÉRT - Vállalkozási stratégia
  • Üzlet és család (Horváth Attila, üzletember és marketinganalizátor)
  • Az informatikai szolgáltatás helye a felsőoktatásban (Kovács Csaba, főiskolai docens)
  • A webes vállalkozás művészete (Guy Kawasaki / Kruska Tibor)

Szórakozás

Meghívtam egy nagyon kedves zenetanár családot, hogy egy kis karácsonyi zenéről gondoskodjanak a rendezvény végén. Nagyon sokszor zenélünk együtt, így garantálni tudom, hogy kellemes estében lesz részed. Egy ifjú művésznő is fog zenélni - gyönyörű élmény lesz.

A humor koronázatlan királyát, Nagy Bandó Andrást is invitáltam erre az estére, hogy profi előadót is hallhass. Egy dolgot megígért a Művész Úr: NEM informatikáról fog beszélni :)

Vendégek

A részvétel természetesen mindenkinek ingyenes. Sőt, még vendégeket is hozhatsz. Nagyon örülnénk neki, ha bemutatnál minket az előadásaink által olyan ismerőseidnek, akik számára érdekes lehet az, amit csinálunk. Természetesen hozhatod a Párodat is, még az sem baj, ha egyáltalán nem érdekli az informatika...

Tényleg ingyenes

Nem lesz semmiféle megrendelőlap, különleges akció és egyéb vissza nem térő lehetőség. Ezt a konferenciát tényleg azért szervezzük, hogy megismerj minket, egyben használható ismereteket is adjunk.

Jelentkezés

A jelentkezés lezárult.

Helyszín, időpont


Felvállalva, hogy vidékiek vagyunk, ennek minden előnyével és hátrányával; a konferenciát Dorogon tartjuk meg, a Horváth-Kert Póni fogadó éttermében.

Időpont: 2010. november 26. péntek, 14:00

Pontos cím: Horváth-Kert Póni fogadó, 2510 Dorog, Tömedék akna külterület HRSZ 5113

Megközelítés: Budapest irányából a 10-es úton SANYO-t elhagyva következő kereszteződésnél balra Csolnok felé, 300m múlva a fogadó bejárata már látható a bal oldalon.

Térképvázlat
Google Maps
Póni fogadó weboldala

Sok szeretettel várunk!

Kruska Tibor
ELIT-INFO Kft.