Rólad

Ha kisvállalkozásod van, olyan egyszerűen használható informatikai eszközöket tudunk adni a kezedbe, amelyek használatához nem szükséges informatikai szakember.

Mi magunk is megpróbáljuk minden feladatra a lehető legegyszerűbb, adott esetben ingyenes eszközt alkalmazni, és még sohasem bántuk meg.

Ha egy nagyvállalat informatikusa vagy, bizonyára nagyon jól el tudnánk beszélgetni szakmai dolgokról. Ha bármi érdekel azokból, amivel foglalkozunk, keress meg minket, biztosan lesz közös témánk.

Nézzük, kinek miben tudunk segíteni:

Kisvállalkozások

 • webtárhely, domain
  Ez minden internetes jelenlét alapja, mégis valami mágikus mítosz lengi körül, amelyben idegenül hangzó szavak röpködnek. Nálunk nincsenek csomagok (honnan tudhatnád előre, ha életed első weboldalát készíted, mire van szükséged?), a legegyszerűbb tárhelyből is fel lehet építeni akár egy nemzetközi online birodalmat lépésről-lépésre.
 • blog, weboldal
  Miután megvan a webtárhely, fel kellene tölteni tartalommal. Amit mi ajánlunk: egy olyan instant weboldal, amelynek kezeléséhez tökéletesen elegendő egy átlagos szövegszerkesztési ismeret, és nincs szükséged semmilyen szoftverre sem. Bármikor eszedbe jut egy módosítás vagy új téma ötlete, néhány perc alatt elvégezheted.
  WordPress és Drupal rendszerekkel dolgozunk.
 • üzleti levelezőrendszer, csoportmunka
  50 felhasználóig olyan megoldásunk van, amit nagyon nehéz überelni: a Gmail saját domaines rendszerét használhatod, annak minden előnyével.
 • IP telefonközpont
  Képzelj el egy olyan telefonközpontot, amibe egy csinos és okos telefonoskisasszony van beépítve, akinek meg lehet mondani, hogy milyen eseménynél, milyen feltételek mellett pontosan mit és hogyan csináljon.

Nagyvállalatok

 • IP telefonközpont
  Ha egy nagyvállalat informatikusa vagy, hadd mutassunk Neked néhány céget, akik soha az életben nem térnének vissza a végletekig rugalmas IP központról hagyományos központra. No persze úgy, hogy közben csak töredékébe kerül a rendszer, mint a nagynevű versenytársaké.
 • Linux szerverüzemeltetés
  Mi is nagyvállalatnál dolgoztunk 6 évig. Kiépítettünk mindent (30+ Linux szerver, 500+ felhasználó), majd hátradőltünk és unatkoztunk. Érdekel? (Mi meguntuk pár év után, és felépítettük ezt a céget)
 • SAP bázis üzemeltetés
  Ha szeretnéd megtudni, miért csak Linuxos SAP rendszerekkel foglalkozunk, és ügyfeleink miért elégedettek a rendszereikkel, beszélgessünk egy jót.