Rólunk‎ > ‎

Csapatunk

 
 
Kruska Viola: a hosting ügyfélszolgálatos guru. Soha nem téved el a domainek, postafiókok és tárhelyek útvesztőjében. A domain aliasok, aldomainek és csoportos levelezések tudora. Nincs az a kérdés, amivel ezeken a területeken zavarba lehetne hozni. Ha gond van, azonnal a tettek mezejére lép; és a weboldal, a levelezés azonnal működni kezd. Outlook és Microsoft ügyekben kéretik csak óvatosan zavarni, hiszen ő is a Gmail elkötelezett híve és mindentudója. Ha egy új funkció jelenik meg a Gmail-ben, tökéletesen biztos, hogy Violához teszi ki a Google először, a többiek csak többnapos késéssel kapják meg. Egy igazi nagy Mac Pro számítógépen dolgozik.
 
 
Szűcs Adrienn: a pénzügyes, könyvelő és kontroller. Átlagos emberek számára a jogszabályok és könyvelési teendők rémisztőleg hatnak, de ő szembeszáll a paragrafusokkal és könyörtelenül könyvel, számláz, adminisztrál. Megharcol az eurós és dolláros számlákkal mindkét irányban, webshopos rendelésekkel, bérszámfejtéssel, egyszóval mindennel, amitől minket kitörne a frász. Adrienn ezen kívül szakemberként az SAP jogosultsági rendszerének abszolút tudója, nincs az a bonyolult multicég, amelynek a jogosultsági tervezése kifogna rajta.
 
 
Vízer Gábor: cégtulajdonos, a kereskedelmi feladatok profi végrehajtója. Nincs az a beszállító, amely ellent tudna állni határozott fellépésének. Kapásból átlátja az egész webshopot, de a szabályokat szigorúan veszi. A számlázás, kiszállítás csak "ékesen és jó rendben" mehet, ha Gábor kezeli.
 
 
Vízer Péter: cégtulajdonos, csendes mérnökember. Több éve nem látott Windowst, még a telefonja is Linuxos. Szervereink doktora és a telefonközpontok nagy varázslója. A Cisco routereket és VPN eszközöket parancssorból konfigurálja, a webes / JAVA-s felületek esküdt ellensége.
 
 
Kruska Tibor: View Tibor Kruska's profile on LinkedIn
cégtulajdonos, stratégiai ötletgazda és SAP bázis/Linux szakember. Nagyvállalatoknak dolgozik SAP projekteken, az SAP.hu külsős oktatója. Vannak témák, amikben messzi földről jönnek hozzá segítségért. A világból ki lehetne kergetni egy Windows szerverrel. Mac PowerBook laptopon dolgozik. Nem szereti többször ugyanazt megcsinálni, ha mégis erre lenne szükség, inkább ír egy scriptet az automatizálásra. Rendszertervezésben zseniálisnak mondják.
 
 
Csanádi András: C++, Delphi és PHP programozó, az egyedi fejlesztések, alkalmazói programok felelőse. Rolandhoz hasonlóan a kihívások embere. Hangfelismerő rendszereket készít, interaktív programokat ír, legutóbbi munkája egy komplett interaktív nyelvoktató rendszer, ami szinte helyetted tanul angolul. A Windows DLL-jei ellen hexaeditorral támad, és még sosem maradt alul, jó ELIT vitézhez méltóan.
 

Kruska Roland: a webes programozó, csupa nagybetűvel. A webfejlesztés tudora. Legyen szó akár Flashről, PHP-ról, JAVA-ról, vagy akár egyedi Drupal modulok fejlesztéséről, ő mindenben egyformán otthon van. Amit ő nem tud lefejleszteni, az nem is létezik. A kihívásokat szereti, rutinfeladatokkal nem szívesen bíbelődik, a webes csoda helyben megvárható, a lehetetlenre 3 napot várni kell.