Rólunk‎ > ‎

Rólunk mondták

"Szeretem, hogy Viola elérhető, és ha szükség van valamire (például email fiók létrehozására), akkor a kérésnek rendszerint rövid időn belül van megoldása - nincs nagy bürokrácia."
Nyírő Balázs, a Bagolyvár Kiadó webmestere


"Tibi, te vagy az első Linux őrült, akit tisztelek! És nem a technológiai tudásod miatt... (Azt elismerem csak.)"

Rónai Balázs, egy Microsoft-tanácsadó cégvezető barátom"Félelmetesen gyors vagy, nem bírlak követni... Köszi mindent. Császár vagy. A gyorsaságot meg külön köszi."
egy webprogramozó, akinek visszaállítottuk a véletlen kitörölt adatait


"Nekem a cégetekről az jut eszembe, hogy ha bármilyen gondom van, akkor nagyjából levél fordultával megoldódik.
Egy kezemen meg tudnám számolni, ahol napokban mértétek a probléma megoldásra fordított időt, és nem kaptam pár órán belül egy ELIT megoldást."
Langmár Zsuzsa, szovegirasblog.hu


"Ezúton szeretném megköszönni a Hírtelefon rendszerrel kapcsolatos munkáitokat. A visszajelzések teljesen pozitívak, megérte a befektetett munkát és pénzt. A statisztikák igen biztatóak. Ez valóban mindenkinek egy hasznos rendszer."
Toroczkai Zsolt, MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság, kommunikációs szakértő


"Azt is tisztelem bennetek, hogy Ubuntu konferenciákat támogatjátok, ha jól emlékszem előadást is tartottál. Én magam otthon Linuxot használok, és jó érzés, ha egy cégről kiderül, hogy támogat emberi értékkel bíró kezdeményezéseket, jelen esetben a konferenciát."
Nyírő Balázs, a Bagolyvár Könyvkiadó webmestere


"Nem akarom Péteréket kellemetlen helyzetbe hozni, hiszen kritikát is kaptak már, de el kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok mind a telefonközpontommal, mind az ügyfélkezeléssel. Olyan problémám még nem volt, hogy a referensem ne kezelte volna azonnal. Ráadásul figyelt rá, hogy betanítson, mondhatom, hogy észrevétlenül kezelésbe adta a központot és figyelemmel kísérte a munkám, kérdezett ha látta, hogy elakadok. Ha valami probléma adódott, azonnal finomhangolt, beállított, megoldott. Mielőtt az ELIT-INFO megcsinálta, állt egy évet a központom, most pedig röpke két hónap alatt behozta az ára többszörösét. Őszintén mondom, ilyen elégedett még egyszer sem voltam életemben egy vásárlásommal sem."
Varga Emil, aszfaltut.hu