Fizetős lesz az extra.hu - van segítség!

Mint bizonyára hallottad április 1-től fizetős lesz az extra.hu ...

Emellett Hitler sem mehet el szótlanul:

Mi a megoldás?

  • Biztosan szeretnél megoldást találni arra, hogy weboldalad továbbra is működjön, hiszen ezért kattintottál a hirdetésünkre is.
  • Nyilván megingott a bizalmad az ingyenes tárhelyszolgáltatókban, hiszen mások is bármikor dönthetnek úgy, hogy lehúzzák a rolót.
  • Gondolom saját domaint szeretnél és egy megbízható tárhelyet, de úgy hogy ne kelljen sokat fizetned érte.

Van egy jó hírünk: pont jó helyen jársz.

Mi regisztráljuk neked a kiválasztott domain nevet, és beállítjuk hozzá a Google Webhelyek ingyenes applikációját, úgy, hogy az a te domain neved alatt fusson.

Így a tárhelyet ingyen kapod, mégpedig 10 GB-os méretben, a Google által garantált kiváló technikai színvonalon.

És a weboldal elkészítése?

A Google webhelyek weblap szerkesztője olyan, mint a Google többi terméke: profi és egyszerűen kezelhető, mellesleg teljes weboldalunk is a Google Webhelyekkel készült.

És a költségek?

A domain név regisztrációs és adminisztrációs költsége 2500 Ft/év. Más költség, apró betűs rész nincs.

És a levelezés?

Ha szeretnél email fiókot is a domain nevedhez, akkor beállítjuk neked a Gmail alapú levelezést, természetesen szintén a saját domain neveden, az email címed tehát valami@sajátdomained.hu lesz, de a Gmail remekbeszabott webmail rendszerét használhatod (nem átirányítással).

A levelezés adminisztrációs díja 1000 Ft / év + 500 Ft postafiókonként. Természetesen ha szeretnéd, ezt saját magadnak is beállíthatod - ingyen.

Mégis inkább saját PHP-s, MySQL-es tárhelyet szeretnél?

Semmi gond, csak kattints ide.

Szeretnéd megrendelni, vagy kérdésed van?

Érdemes minél előbb létrehozni egy saját tárhelyet, mert akkor még marad idő arra, hogy a keresőkből érkező találatokat át lehessen irányítani az új tárhelyedre, így a keresők adatbázisában még időben, a megszűnés előtt átíródhatnak az oldalaid az új tárhelyedre, így nem veszítesz forgalmat.

Várjuk megrendelésedet a hosting@elit-info.hu emailcímen.